Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Lodewijk Asscher bezoekt Veendam

PvdA Veendam-Wildervank Flyer – F: RTV1/bjb

VEENDAM – Zaterdag a.s. brengt Lodewijk Asscher een bezoek aan Veendam. Dit op uitnodiging van de lokale PvdA partij. Tijdens de koffieochtend zal hij aanschuiven bij de bewoners van Huize Sint Franciscus. De partijleider en de PvdA afdeling Wildervank – Veendam gaan die ochtend met bewoners, personeel en andere belangstellenden in gesprek over diverse thema’s. Hoe werkt de zorg nu en wat moet er beter. Wat verwacht u van de gemeenteraad de komende jaren?

Gastvrouw die ochtend is Francis Bakker, zorgmanager in Huize Sint Franciscus. Als gespreksleider zal oud wethouder Klaas Steenhuis zijn opwachting maken. PvdA kandidaat raadsleden (zie foto) zullen vanaf 10 uur de koffie verzorgen.

Na afloop van de koffiebijeenkomst zal Lodewijk Asscher met de PvdA Veendam-Wildervank kandidaat
raadsleden de campagne activiteiten van die dag starten op het Veenlustplein. Dit zal zaterdag rond 12 uur plaatsvinden.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.