Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Parkheem wint de vrijwilligersprijs Stadskanaal

Volle sporthal ‘De Spont’ 29e vrijwilligersprijs – (F: Marc Dol-RTV1)

STADSKANAAL – Dit jaar hebben de vrijwilligers van woonzorgcentrum Parkheem in Stadskanaal de 29e Vrijwilligersprijs Stadskanaal gewonnen. Wethouder Boen overhandigde hen tijdens de vrijwilligersavond in een volle sporthal ‘De Spont’ een cheque van € 1.000 en de eer. Vanwege de bezuinigingen in de zorg zijn de nodige zorgtaken overgegaan naar vrijwilligers. Zij zijn voor veel bewoners van Parkheem van groot belang voor de kwaliteit van leven. De Vrijwilligersprijs werd dit jaar voor de 29e keer uitgereikt.

 

Aanmoedigingsprijs RTV1 – STAR – Play For Peace

Naast de vrijwilligersprijs werden nog drie aanmoedigingsprijzen ter waarde van € 250 uitgereikt door Harriette Potze van Rabobank Zuid en Oost Groningen. Die gingen naar streekomroep RTV1, museumspoorlijn S.T.A.R. en Play for Peace. RTV1 timmert flink aan de weg. Via radio en televisie zet zij zich in om te laten zien wat er allemaal gebeurd in de wijken en dorpen. Museumspoorlijn S.T.A.R. vierde afgelopen jaar haar 25-jarig jubileum. Het kan met recht een professionele vrijwilligersorganisatie worden genoemd, met actieve vrijwilligers in tal van functies. Play for Peace is een vrijwilligersproject van het AZC in Musselkanaal. Doel is de kinderen die in het AZC verblijven op te vrolijken door middel van leuke activiteiten.

Alle vrijwilligers

Tijdens de jaarlijkse vrijwilligersavond bedankt de gemeente Stadskanaal haar vrijwilligers met een feestelijk buffet en een entertainmentprogramma. Wethouder Boen: “De Vrijwilligersavond is een belangrijke avond waarop alle vrijwilligers in het zonnetje worden gezet. Namens de gemeente spreek ik mijn waardering uit voor de enorme inzet van iedereen”.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.