Direct naar de inhoud.

Grote veiling van zegels en poststukken

  • door:
  • op:

STADSKANAAL – Postzegelvereniging ‘De Kanaalstreek’ houdt op dinsdag 20 maart haar jaarlijkse grote clubveiling. Tijdens de veiling gaan er zo’n 320 kavels onder de hamer, die allemaal zijn ingebracht door eigen leden.

Bezoekers van de veiling vinden er een ruim aanbod van topstukken uit Nederland en de Overzeese Rijksdelen en diverse Europese landen waaronder Duitsland. Er wordt een groot aantal insteekboeken geveild met vooral mooie grootformaat motiefzegels en diverse grote ‘snuffeldozen’ met tienduizenden zegels en partijtjes oude poststukken. Ook komt er veel posthistorisch materiaal onder de hamer de Veenkoloniën in het bijzonder Stadskanaal. Verder is er een ruim aanbod in ansichtkaarten te vinden.

De veiling, die plaatsvindt in zaal De Eendracht achter de protestantse Poststraatkerk in Stadskanaal, is toegankelijk voor iedereen. De veiling begint om 19.30 uur en bezichtiging van de kavels is er mogelijk vanaf 17.30 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-