Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Opbouwwerker voor versterking leefbaarheid

Gemeentehuis Borger-Odoorn – (F: RTV1)

EXLOO – 2e Exloërmond en Valthermond krijgen binnenkort weer een opbouwwerker. Dit is het resultaat van een amendement van PvdA en D66 tijdens de begrotingsvergadering van november afgelopen jaar. Het college van Borger-Odoorn zet dit plan nu om in een concreet voorstel.

D66 en PvdA hebben het amendement ingediend, omdat ze constateren dat de leefbaarheid in Valthermond en 2e Exloërmond terug loopt. Iemand die partijen bij elkaar brengt ontbreekt op dit moment. In het verleden was er altijd wel opbouwwerk voor de gehele gemeente, maar dat is in de afgelopen jaren gestopt. Dat heeft tot negatieve effecten geleid volgens de PvdA en D66.

Ook gaat het college een onderzoek starten hoeveel opbouwwerk noodzakelijk is voor de gemeente. In Nieuw Buinen is hier de afgelopen jaren ook flink in geïnvesteerd. D66 en PvdA in Borger-Odoorn zijn tevreden met het resultaat. Ze hopen dat het bijdraagt aan de leefbaarheid in deze dorpen.

(ingezonden)

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.