Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

CDA in actie tijdens NLdoet

CDA Stadskanaal helpt bewoners Parkheem

STADSKANAAL – Traditiegetrouw was de CDA-fractie in Stadskanaal actief tijdens NLdoet. ‘De grootste vrijwilligersactie van Nederland’. Het CDA probeert ieder jaar tijdens deze vrijwilligersactie een ander dorp of wijk aan te doen. Dit jaar was de fractie actief in zowel Stadskanaal als Musselkanaal. Lijsttrekker Marianne Berndt: “De CDA-fractie ziet vrijwilligers als hét cement van onze samenleving, wij willen dat in woord én daad uitdragen”.

Aandacht voor zorg en natuur

Op vrijdag was de CDA-fractie actief in Stadskanaal. Samen met een aantal scholieren en andere vrijwilligers werd er onder andere gewerkt in de Heemtuin. Aldaar werd – tussen veelvuldig gezellig kletsen door – het na de winterperiode weer presentabel maken voor de zomer van de grote en mooie Heemtuin.

Ook was men actief in het moderne woonzorgcentrum Parkheem. In een ontspannen sfeer werden daar pannenkoeken gebakken en werd er gewandeld met de bewoners. Op zaterdag was een delegatie van de fractie actief bij Balanszorg in Musselkanaal. Daar werd de binnenplaats van de flat aan de Jan-Kortstraat en de omgeving buitenom opgeknapt.

Combinatie van aandacht voor zorg en natuur

Marianne Berndt: “Zorg en natuur zijn thema’s die ons na aan het hart liggen”. Het was mooi om juist die thema’s te combineren met de landelijke NLdoet actie. Bovenal spreken we onze waardering uit voor het vele werk wat door vrijwilligers wordt verricht in onze gemeente. Samen maken we de samenleving!

(ingezonden)

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

1 Reactie op “CDA in actie tijdens NLdoet

  1. Nog bedankt straks CDA voor de windmolens 😡

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.