Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Een muzikale Rabobank Klap tot Klaploop?

Start 25e Klap tot Klaploop (F: B J Brinkman / RTV1 )

STADSKANAAL – De Klap tot Klap organisatie zoekt lokaal muzikaal talent om langs het parcours van de loop hun muzikale kunsten ten gehore te brengen. Naast de vrolijke omlijsting is het ook bedoeld om de renners aan te moedigen.

Regelmatig doen deelnemers suggesties over de Klap tot Klaploop. Suggesties over onder andere de starttijden, de verschillende onderdelen, goede doelen en aankleding van het parcours. In het verleden is dit loopevenement voor enkele ondernemers aanleiding geweest om in de nabijheid van de finish muzikale entertainment te houden.

Sedert een paar jaar trakteert Crescendo in de buurt van de 1e afdraai de lopers op een muzikaal onthaal en trekt een aantal van hun, naar eigen zeggen, uit een dip, want ze moeten dan nog bijna drie kilometer tot aan de finish bij de Rabobank.

Meerdere lopers hebben het idee aangedragen om lokale muzikanten, beginners en gevorderden, uit te nodigen om langs het parcours hun muzikale kunsten te vertonen. Dat idee brengt de Klap tot Klap organisatie graag ten gehore.

Meedoen?
Dus wie weet zich aangesproken? Op de vernieuwde website staat het uitgebreide programma beschreven waarin het programma te lezen is. Het inschrijven voor deelname kan via de website van de Rabobank Klap tot Klap-organisatie: www.klaptotklaploop.nl.

Op de facebook pagina van de organisatie – Rabobank Klap tot Klaploop- staat informatie over win-acties en steeds het laatste nieuws.

(Ingezonden)

Geplaatst door

Redactie/verslaggeving streekomroep RTV1

2 Reacties op “Een muzikale Rabobank Klap tot Klaploop?

  1. lekker Rondvleeskroketten.

  2. Ronald en Aïsha uit oude pekela rene beker arjan boltjes john Haze zangeres harmina de jong

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.