Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Kennismaken met Dynamic Tennis

Petra van den Bosch – Foto: Herman Alink / RTV1

VEENDAM – Op woensdag 21 maart organiseert Team Sport van de gemeente Veendam voor senioren  een kennismakingsles Dynamic Tennis. Naast deze introductieles is er voor de gevorderde spelers gelegenheid om wedstrijdjes te spelen. De Dynamic Tennisactiviteit vindt plaats in de Sorgvliethal. ( Jan Salwaplein 1)

Activiteit

Dynamic Tennis is een attractieve racketsport die in een sporthal gespeeld wordt. Er wordt gespeeld met een licht racket en lichte ballen. Dynamic Tennis is dynamisch en de spelregels zorgen ervoor dat uw technische, tactische en loopvaardigheden geoefend worden. Door het aangepaste materiaal en veld is de sport zeer geschikt voor senioren. Zowel mensen die nog nooit getennist hebben als (oud) tennisspelers beleven veel plezier aan deze sport. Rackets en ballen zijn aanwezig op deze middag. De clinic vindt plaats van 13.30 – 15.00 uur.

 Meedoen?

Bent u nieuwsgierig en heeft u zin gekregen mee te doen? Aanmelden kan tot en met 20 maart bij Petra van den Bosch op telefoonnummer 06- 11 39 43 01 of via een e-mail aan petra.vandenbosch@dekompanjie.nl. De kosten voor deelname zijn € 1,00. Graag bij binnenkomst contant voldoen. Het dragen van sportieve kleding wordt aanbevolen en het dragen van sportief / schoon schoeisel is verplicht.

(ingezonden)

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.