Direct naar de inhoud.

Wat moet er gebeuren in Stadskanaal?

  • door:
  • op:
Gemeentehuis Stadskanaal (F: J. Westerhof, RTV1)

STADSKANAAL – De wedstrijd ‘Wat moet er gebeuren in Stadskanaal’ van de gemeente Stadskanaal in samenwerking met Noorderpoort Stadskanaal heeft een viertal filmpjes opgeleverd. De bedoeling is dat in een korte film één of meerdere plannen worden gepresenteerd die volgens de makers van de film in de gemeente Stadskanaal zouden moeten gebeuren.

Zeven MBO-studenten van Noorderpoort Stadskanaal hebben vier korte filmpjes gemaakt over wat zij vinden dat er in de gemeente Stadskanaal moet gebeuren. Met hun filmpjes en de verkiezingen in het vizier pakken de studenten het podium.

Er kan gestemd worden op de filmpjes. Kies uw favoriet en brengt uw stem uit via www.stakka18.nl. Tijdens de verkiezingsavond worden de filmpjes getoond en wordt de winnaar bekendgemaakt. De winnaar wint een geldbedrag van 250 euro.

Over de filmpjes
Zo vindt Kyra dat de veiligheid beter moet bij het oversteken van een bruggetje in Musselkanaal. Esmee en Ilse geven aan dat de viertondes onveilig zijn en pleiten voor ‘gewone’ rotondes. Ook willen zij een rechtstreekse busverbinding naar de middelbare scholen.

Djelizza en Davin’s filmpje gaat over meer sport en meer activiteiten in het centrum en dat de jeugd de sleutel is voor verandering, want die heeft de toekomst. Dylan en Chavez, tot slot, geven uit monde van de krinkiespijer aan dat het winkelcentrum overdekt moet.

Iedereen mag tijdens de wedstrijd op die films stemmen. Kijk daarbij naar het plan, de voor- en nadelen ervan, de kosten, enzovoorts, maar ook op de kwaliteit van de film.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-