Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

St. Antoniusschool vierde Nationale Pannenkoekendag

MUSSELKANAAL – De Rooms-Katholieke St. Antoniusschool heeft afgelopen week ‘Nationale Pannenkoekendag’ gevierd. Met groot enthousiasme hebben de leerlingen van groep 7 en groep 8 hieraan meegedaan. Groep 7 is naar de senioren van ‘De Beukenhof’ geweest. Voor ongeveer 40 ouderen hebben de leerlingen hier pannenkoeken gebakken.

Etenskar

Dat was niet het enige dat de leerlingen hebben gedaan. Ook werd de zaal klaargezet en versierd. Natuurlijk werden ook de pannenkoeken geserveerd door de jonge leerlingen. Voor enkele ouderen werd de traktatie met een speciale etenskar op de kamer bezorgd.

Opa en oma

Groep 8 heeft voor de eigen opa’s en oma’s pannenkoeken gebakken. De opkomst van de opa’s en oma’s was zeer groot, waardoor er veel pannenkoeken gebakken moesten worden. Het is de tweede keer dat de St. Antoniusschool meedoet aan de Nationale Pannenkoekendag. De leerlingen en de ouderen kijken terug op een zeer geslaagde dag.

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.