Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

CDA Stadskanaal bezocht alle dorpen

MUSSELKANAAL – Afgelopen zaterdag heeft CDA Stadskanaal hun jaarlijkse dorpenronde gehouden. “Het contact met de inwoners en de vele vrijwilligers maakte dat het, ondanks de kou, een prachtige dorpenronde is geworden!” aldus lijsttrekker Marianne Berndt-Becker.

Start dorpenronde in Musselkanaal
De dorpenronde ging van start in de Veenhorst te Musselkanaal. Door veel kinderen werd daar enthousiast gesport. Vervolgens ging de reis door naar Mussel waar een wandeling door het dorp werd gemaakt en met een aantal inwoners een gesprekje is gevoerd.
Via Vledderveen kwam het team in Onstwedde terecht.

Taart voor vrijwilligers zwembad ’t Vlasmeer
De vrijwilligers ontvingen na afloop van een klusochtend in zwembad ’t Vlasmeer een taart. Het CDA wil daarmee nogmaals benadrukken de inzet van vrijwilligers zeer te waarderen.
Marianne Berndt-Becker overhandigde de taart en benoemd dat ze ontzettend veel respect heeft voor de inzet van de vrijwilligers. “Ondanks deze extreme kou je inzetten dat is fantastisch!”.

Bezoek Smeerling en Alteveer
Ook Smeerling kreeg een bezoek, Gasterij Natuurlijk Smeerling zorgde voor een opwarmmomentje waarna de reis werd voortgezet naar Alteveer. In Alteveer ontvingen de CDA-ers uitleg over de Ruilwinkel, waar enthousiaste vrijwilligers zich voor inzetten. De Drijscheer verzorgde een lunch.

Verkiezingsmarkt Stadskanaal
Vervolgens ging de reis door naar Stadskanaal waar werd aangesloten bij de verkiezingsmarkt die zaterdagochtend was gestart. Het publiek kon bij diverse partijen terecht met vragen en daar werd dan ook – ondanks de kou – veelvuldig gebruik van gemaakt.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.