Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Judoka`s Tan Ren Jutsu naar NK in Leek

RODEN – Afgelopen zaterdag 17 maart was judoschool TRJ Oost Groningen met 9 wedstrijdjudoka`s aanwezig in Roden op de districtskampioenschappen tot 15 jaar. De beste 4 van elke poule gaan door naar het NK tot 15 jaar in Leek op 7 april a.s.

In het eerste blok moest Luna Arends beginnen. Zij wist al haar wedstrijden te winnen en nam goud en een NK ticket mee naar huis.

In het tweede blok kwamen Janniek Pool, Freya Werdekker, Cindy Oost, Jens Jagt en Jesse Ottens in actie. Janniek en Cindy verloren beiden 1 wedstrijd en wonnen het brons en mogen ook naar het NK. Jens Jagt verloor om het brons en werd 5e. Freya en Jesse zijn ondanks goed judo niet in de prijzen gevallen.

In het derde blok kwamen Caylan Wering, Mick Koster en Heleen Pool de mat op. Caylan won overtuigend het goud, Heleen werd knap 4e. . Ook zij mogen naar het NK in Leek. Mick kwam ondanks prima inzet helaas niet op het podium, maar is een ervaring rijker.

Trainer Ronnie Grave en coach Rik Fissering zijn dan ook meer dan tevreden over de behaalde resultaten.

Geplaatst door

Redactie/verslaggeving streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.