Direct naar de inhoud.

Nieuwe eigenaar/exploitant restaurant Greens

VLAGTWEDDE – De exploitant van Vakantiepark Emslandermeer in Vlagtwedde is met ingang van 4 april de nieuwe eigenaar en uitbater van Restaurant Greens op het park. Met de overname verandert ook de opzet. Het buffetrestaurant gaat met ingang van de meivakantie verder als laagdrempelig, gezellig en kwalitatief uitstekend à la carte restaurant.

Bij de overname vertrekt de huidige exploitant Oscar Bolsenboek, die het restaurant de afgelopen twaalf jaar vol enthousiasme exploiteerde. Hij vindt het tijd voor een nieuwe uitdaging. En tegelijk wilde de exploitant van Vakantiepark Emslandermeer de bedrijfsvoering van het park graag uitbreiden met dit mooie restaurant. Zo snijdt het mes aan twee kanten. Liefhebbers van Greens kunnen er in het Paasweekend voor het laatst terecht in de hoedanigheid van buffetrestaurant.

Plannen met Greens
Jaap Jan van der Molen van de nieuwe eigenaar en exploitant Recrea Support vertelt welke plannen er bestaan voor het etablissement: “Greens is en blijft een restaurant voor zowel onze parkgasten als voor inwoners en bezoekers van Vlagtwedde en omstreken. Het wordt een à la carte restaurant met een relatief eenvoudige, maar kwalitatief uitstekende kaart. Ook kan iedereen voor een drankje terecht in het restaurant in huiskamersfeer of op ons zonnig gelegen terras. Daarnaast blijft het restaurant ook in gebruik als clubhuis van Golfclub Westerwolde en willen wij regelmatig activiteiten gaan houden. Daarbij zoeken wij naar manieren om de synergie met Vakantiepark Emslandermeer en de regio verder te versterken. Wij willen als ondernemer, en exploitant van de horeca en het vakantiepark middenin de Vlagtwedder samenleving staan.”

Opfrissen
Na Pasen sluit Greens tijdelijk de deuren. “Wij nemen een paar weken de tijd om de zaak wat op te frissen en helemaal naar onze wens in te richten”, vertelt Van der Molen. “Sowieso vanaf de meivakantie (27 april) gaan wij weer open, in eerste instantie onder dezelfde naam. Wij nemen dit zomerseizoen rustig de tijd om de wensen van onze klanten – parkgasten, mensen uit de regio en leden van de golfclub – te inventariseren. Wij willen hier een sterk concept neerzetten, een gemoedelijke zaak waar veel mensen met genoegen komen eten, drinken en verpozen.”

Ingezonden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-