Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Noordster staat weer met beide benen op de grond

F) Noordster

BARGER-OOSTERVELD – In het nieuwe kalenderjaar ging het voortvarend met de ploeg van Kenny Koning. Maar liefst dertien punten werden behaald uit vijf wedstrijden, waarvan elf punten ook nog eens op vreemde bodem. Ook vanmiddag stond er weer een uitwedstrijd op het programma, maar door een complete off-day staan de Pekelders weer met beide benen op de grond.

De afgelopen wedstrijden hield Noordster nooit de nul, maar gaf toch relatief weinig weg achterin. De felheid op het middenveld in combinatie met de vele doelpunten zorgden voor goede resultaten. Dit alles was waar het vanmiddag aan ontbrak. De wedstrijd werd vooral op inzet en scherpte verloren. Door individuele fouten konden de geel-hemden eenvoudig op een 2-0 voorsprong komen. Noordster kon via een penalty nog wat terug doen, maar Kees Dun raakte de paal. Dit was ook direct één van de weinige kansen deze middag, want de Pekelders creëerden weinig en de spitsen konden maar sporadisch worden bereikt. Tel daar het ontbreken van felheid in de duels bij op en een forse nederlaag was het resultaat. Alleen Mark Wever wist de eer nog te redden, maar uiteindelijk stond er toch 6-1 op het scorebord in Barger-Oosterveld.

Natuurlijk wist men, na zoveel goede resultaten op rij, dat een nederlaag ooit weer een keer ging komen. De manier waarop is echter iets waar je dan je vraagtekens bij kunt zetten. Desondanks staat Noordster er nog steeds prima voor. Volgende week zullen de mannen er echter wel weer moeten staan, want dan moeten de punten worden behaald tegen het lagere geklasseerde LAC Frisia.

(Ingezonden)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.