Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Zwem-4-daagse in zwembad Tropiqua

Foto: Peter Panneman

VEENDAM – Van maandag 9 tot en met 13 april 2018 organiseert zwem- en poloclub Bubble, in samenwerking met zwembad Tropiqua, voor de tweede keer de zwem-4-daagse in zwembad Tropiqua. De zwem-4-daagse is een sportief evenement waarmee jong en oud gestimuleerd worden om te blijven zwemmen.

Zwem-4-daagse
Tijdens de zwem-4-daagse zwemmen de deelnemers 4 dagen een afstand van 250m,500m of 1.000m per dag. Elke dag zijn er voor de kinderen activiteiten tijdens het zwemmen.

Op vrijdag 13 april wordt de Zwem-4-daagse feestelijk afgesloten en speelt dweilorkest Dwaarsliggers uit Zuidbroek aan het zwembad. Als beloning voor de prestatie krijgt iedereen op de laatste dag een medaille.

Het is een sportieve activiteit om samen met vriendjes, familie of klasgenoten aan mee te doen. Zwemmen en bewegen in het water is ook nog eens leuk en super gezond. De Zwem-4-daagse is een beleving voor jong en oud!

Meedoen?
Geïnteresseerden kunnen zich opgeven via de website www.veendam.zwem4daagse.nl. Hiernaast is het ook mogelijk om je in te schrijven bij de receptie van het zwembad. Inschrijven kan tot en met dinsdag 10 april. Er kan dagelijks gezwommen worden van 17.30 tot 19.00 uur. De kosten voor deelname bedragen € 8,00 per persoon.

Geplaatst door

Redactie/verslaggeving streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.