Direct naar de inhoud.

Open Huis Winkler Prins Praktijkschool

  • door:
  • op:
Metaal vijlen

VEENDAM – De Praktijkschool van Winkler Prins houdt op woensdag 4 april van 18.00 tot 20.00 uur Open Huis. Het Open Huis is bedoeld voor leerlingen van groep 8 en hun ouders/verzorgers en voor de huidige leerlingen en hun familie.

Op de praktijkschool krijgen leerlingen vooral praktische vakken, zoals groenvoorziening, catering, metaal, techniek, houtbewerking, schilderen en handvaardigheid. Tijdens het Open Huis in het schoolgebouw aan het Jan Salwaplein in Veendam, geven docenten uitleg over de verschillende vakken en zijn de leerlingen bezig met hun werkstukken. U kunt met uw vragen over de school bij hen terecht.

Daarnaast krijgt u informatie over alles wat belangrijk is voor de ontwikkeling uw kind, zoals stagebegeleiding, werkervaringsprojecten en buitenschoolse activiteiten.

De leerlingen presenteren lekkere zelfgemaakte hapjes, koffie en thee, en u kunt hun werkstukken bekijken. Zo krijgen bezoekers een goed beeld van de Winkler Prins praktijkschool, die dit jaar zelfs door het ministerie van Onderwijs is benoemd tot ‘Excellente School’.

Het Open Huis is op 4 april van 18.00 tot 20.00 uur in de Praktijkschool aan Jan Salwaplein 2 te Veendam.



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal