Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

De Maand Bekeken in vanBeresteyn

De TV/talk show ‘De Maand Bekeken’.

VEENDAM – Zaterdag 31 maart vindt een nieuwe editie van de tv en talkshow ‘De Maand Bekeken’ plaats. In Cultuurcentrum vanBeresteyn blikt presentator Martijn Folkers met drie nieuwe gasten terug op de maand maart.

Afgelopen zaterdag vond voor de 31e keer de Grote Omloop van de Veenkoloniën plaats georganiseerd door de Stormvogels. De Veendammer wielervereniging beleefde sowieso een mooie maand, want in maart werd het wielercafé aan de Langeleegte officieel geopend. Voorzitter Wilbert Boneschansker schuift aan om hierover te vertellen.

Deze winter stonden we massaal op de schaatsen. Aanleiding voor Stichting Participatie Borgerswold om de eerste Veendammer Winterspelen te organiseren. Folkers praat met voorzitter Erik Nijkamp over dit evenement en de toekomst van ondernemend Borgerswold. Wat kunnen we nog meer van ze verwachten?

Wat vorig jaar als een spontane actie begon, krijgt dit jaar een vervolg: The Passion Veendam. Op Witte donderdag start voor de tweede keer een processie door de Parkstad. Wat beweegt de initiatiefnemers om dit evenement te organiseren in Veendam?

De Maand Bekeken
De Maand Bekeken is een initiatief van Biblionet Groningen. Maandelijks wordt het publiek in een uur bijgepraat over de ontwikkelingen in de gemeente Veendam en de hoogtepunten uit het nieuws. De talkshow, voor en over Veendam, past bij de wens van de Bibliotheek om een plek van ontmoeting, informatie en debat te zijn.

De show wordt op een later tijdstip volledig uitgezonden via RTV1 radio en televisie (vrijdagavond 6 april). Publiek is van harte welkom op zaterdag 31 maart van 16.00 tot 17.00 uur in de foyer van Cultuurcentrum vanBeresteyn. De toegang is gratis. Muziek komt deze maand van de jonge singer-songwriter Iris Rijnsewijn.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.