Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Concert Winkler Prins Harmonie

Complex vanBeresteyn – (F: Marc Dol – RTV1)

VEENDAM – Vrijdag 13 april a.s. geeft de Winkler Prins Harmonie haar jaarlijkse concert in cultuurcentrum vanBeresteyn in Veendam. Het orkest speelt voor elk wat wils: licht klassiek, originele werken voor blaasorkesten, film- en musicalmelodieën, Zuid-Amerikaanse ritmes en populaire muziek. Van Edward Elgar tot Queen en van Jacob de Haan tot Ed Sheeran.

Jack Horst van de Harmonie: “Ook zullen de Veendammer muzikanten een werk in première brengen. Het is door één van de orkestleden gecomponeerd. Na het jubileumjaar waarin de reis door Canada het hoogtepunt vormde, hebben de (oud)leerlingen en (oud)personeelsleden de draad weer opgepakt met de voorbereidingen van dit concert. Met veel enthousiasme hebben zij de nieuwe, jonge muzikanten meegenomen in dit traject. Al enkele jaren stromen er namelijk ook leerlingen van groep 8 in in het orkest”.

Talentenjacht

Het optreden van de WPH zal worden afgewisseld met optredens van deelnemers aan de Winkler Prins Talentenjachten. Zij hebben bewezen klaar te zijn voor een optreden voor een wat groter publiek.
Kaarten voor het concert zijn telefonisch te bestellen bij Winkler Prins: 0598-364656 of door een e-mail te sturen naar kaarten@wpharmonie.nl. Ook ’s avonds aan de zaal is er gelegenheid kaarten te kopen. De toegangsprijs is € 8,00 voor volwassenen en € 5,00 voor kinderen en leerlingen van Winkler Prins.

De zaal is open om 20.00 uur en het concert begint om 20.15 uur.

(ingezonden)

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.