Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Veel deelnemers Klap tot Klaploop

Jaap Duit

STADSKANAAL – Er staan maandag meer dan duizend lopers aan de start van de Klap tot Klaploop. De grens van duizend werd vrijdag al doorbroken aldus voorzitter Jaap Duit van de stichting Klap tot Klaploop.

Mogelijk 1200 deelnemers

De organisatie van de loopwedstrijd van Musselkanaal naar Stadskanaal verwacht dat er 2e paasdag uiteindelijk zo’n 1200 mensen gaan deelnemen aan de klap tot klaploop. Daarnaast zijn er meer dan 150 vrijwilligers in touw om alles in goede banen te leiden.

Zeven onderdelen

Paasmaandag wordt de 28e editie van het hardloopevenement gehouden. Het programma bestaat uit zeven onderdelen waarvan de éérste start om 11.00 uur (bambino loop). Het hoofdonderdeel, de wedstrijdloop start uiteindelijk om 14.00 uur. – RTV1 doet een live radio en TV verslag van de loop.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.