Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Poesieclub optreden in het SHC

STADSKANAAL – Het wordt weer een bijzondere zondagmiddag in het Streekhistorisch Centrum in Stadskanaal op 15 april om 14.30 uur. De poesieclub treedt op met een cabaretesk programma dat bol staat van verschillende soorten poëzie. Een mix van bestaande en eigen gedichten wordt op een verrassende manier gepresenteerd.

De af en toe wat serieuzere ondertoon wordt ruimschoots afgewisseld met vrolijke klanken want dit jaar vormt het “klankgedicht” de rode draad. Het geheel wordt weer omlijst met muziek. Marijke van Es, Annie Martens, Marineke Leijenhorst en Manuel Claasen vormen al jaren de poesieclub. De muzikale omlijsting wordt ditmaal verzorgd door zanger/gitarist Dick Kamphuis. Voor meer informatie en reserveren: tel. 0599-612649 (tijdens kantooruren) of info@streekhistorischcentrum.nl.

Bij de foto: De Poesieclub in een zeepbel (foto: Poesieclub, bewerking Marineke Leijenhorst)

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.