Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Openbare afdelingsvergadering D66

VEENDAM – D66 Veendam houdt op woensdag 18 april 2018, aanvang 20.00 uur, een openbare afdelingsvergadering in zalencentrum Dukdalf 2.0, De Reede 1, Veendam. D66 behield bij de verkiezingen op 21 maart jl. met 530 stemmen zijn zetel in de raad.

In de vergadering wordt teruggeblikt op de verkiezingscampagne en komt de stand van zaken met betrekking tot de collegevorming aan de orde. De eerste, verkennende besprekingen daarover hebben plaatsgevonden. Als overeenstemming wordt bereikt over steun van D66 aan het collegeprogramma 2018-2022 dan zal Jaap Velema opnieuw namens D66 zitting nemen in het college.

Na de pauze zal Christa Baas, buurtmaatschappelijk werker bij Tinten Welzijnsgroep, de aanwezigen met een interactieve presentatie een indruk geven van wat maatschappelijk werk inhoudt: wat voor werkzaamheden moet je doen, welke mensen tref je aan en met wie werk je samen.

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.