Direct naar de inhoud.

Sportief wandelen in Borgerswold

  • door:
  • op:
Borgerswold – Foto: B.J. Brinkman (RTV1)

VEENDAM – Op woensdag 18 april a.s. vindt de maandelijkse sportieve activiteit voor Senioren plaats. Deze maand staat sportief wandelen op het programma. Bij een sportieve wandel-les wordt wandelen afgewisseld met loop- en oefenvormen. Been-, rug- en bilspieren worden getraind en daarnaast kan sportief wandelen zorgen voor een beter uithoudingsvermogen en een betere coördinatie.

We starten om 13.15 uur vanaf het pleintje voor de ingang van de Kinderboerderij in het Borgerswold. Rond 14.30 uur zullen we hier weer terug zijn. Na afloop is er gelegenheid een kopje koffie/thee te drinken in de Waterjuffer, de koffie/theeschenkerij bij de Kinderboerderij. Het is aan te raden om stevige wandelschoenen te dragen. Er zal ook over bospaadjes worden gelopen. Kosten voor de sportief wandelles is € 1,00. Dit kan contant voldaan worden bij aanvang van de wandeling. Consumptie na afloop is voor eigen rekening.

Wilt u deelnemen? Graag aanmelden vóór vrijdag 13 april a.s. door te mailen naar petra.vandenbosch@dekompanjie.nl of te bellen met 06 – 11 39 43 01.

(ingezonden)



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal