Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Nedmag blijft hoofdsponsor Moonlightwalk

De ondertekening

VEENDAM – Het bedrijf Nedmag B.V. en de Lions Club Veendam zijn overeengekomen, dat Nedmag het hoofdsponsorschap van de Moonlightwalk met een jaar verlengt. Directeur Bert-Jan Bruning van Nedmag en president Jan Orsel van de Lions Club Veendam hebben de afspraken hierover deze week ondertekend.

Vorig jaar september vond de eerste Moonlightwalk door Veendam plaats. Langs de route van deze avondwandeling (circa zes kilometer) konden de deelnemers genieten van muziekoptredens en diverse vormen van straattheater.

Het aantal inschrijvingen van ruim 800 overtrof destijds alle verwachtingen. De positieve uitstraling van het evenement deed Nedmag B.V. besluiten om het hoofdsponsorschap te continueren. De tweede editie (vrijdag 21 september 2018) krijgt kortom opnieuw de naam van Nedmag Moonlightwalk Veendam.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.