Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Fiets mee voor Julians Stichting

STADSKANAAL – Op zaterdag 26 mei organiseren medewerkers van ziekenhuislocatie Refaja, onderdeel van Treant Zorggroep, voor het zevende jaar een fietstocht voor Julians Stichting. Dit jaar voert de tocht de toerfietsers, mountainbikers en wielrenners vanaf Stadskanaal langs diverse routes door het mooie gebied rondom Smeerling. Iedereen kan deelnemen aan de tocht. Uitgebreide informatie staat op www.refajafietst.nl.

 Deelnemers hebben de keuze uit verschillende afstanden; deze variëren van 40, 60, 80 of 100 kilometer.  Iedereen kan zich inschrijven voor de fietstocht via www.refajafietst.nl. Het inschrijfgeld bedraagt bij voorinschrijving via de website € 10 voor volwassenen en € 5 voor kinderen van 12 tot 16 jaar. Kinderen tot 12 jaar kunnen gratis meefietsen. Ook is het mogelijk om op de dag zelf in te schrijven. De kosten voor volwassenen zijn dan € 12,50 en voor de leeftijdscategorie tussen 12 en 16 jaar € 7.50. De start is om 09.30 uur vanaf de parkeerplaats van het Refaja.

Voor, tijdens en na afloop van de fietstocht is er gratis catering. Fietsers kunnen gebruik maken van een lunch bij de gezamenlijke pauzeplek in Smeerling. Ook wordt gezorgd voor koffie/thee en een broodje voor de start. Na de finish krijgen alle fietsers een pastabuffet aangeboden. Er is tevens een verloting met mooie prijzen.

Julians Stichting

Met de deelnamekosten wordt Julians Stichting gesponsord. Julian, de zoon van Jan en Margaretha Vlieghuis overleed in juli 2011 op 11-jarige leeftijd aan een hersentumor. De familie en goede vrienden hebben daarna Julians Stichting opgericht. Deze stichting doneert geschonken geld rechtstreeks aan een specifiek hersentumorenonderzoek gericht op kinderen. Meer informatie staat op www.juliansstichting.nl

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.