Direct naar de inhoud.

Onderzoek aangetroffen lichamen afgerond

Foto: Teunis Streunding

NIEUWE PEKELA – De politie heeft op 9 april bekend gemaakt het onderzoek naar de vondst van de twee ontzielde lichamen aan het Kienholt in Nieuwe Pekela te hebben afgerond. De lichamen werden in de ochtend van zaterdag 31 maart gevonden.

In eerdere berichten was al bekend dat het ging om de bewoners van het pand. Een 58-jarige vrouw en haar echtgenoot van 62 jaar. Al snel was duidelijk dat er sprake was van een niet-natuurlijke dood. Bij buurtbewoners was er schrik en ongeloof. Na een eerste forensisch onderzoek in de woning zijn de lichamen voor een schouw overgebracht naar het UMC Groningen. Het onderzoek wijst uit dat de mannelijke bewoner zijn echtgenote om het leven heeft gebracht en daarna een einde aan zijn eigen leven heeft gemaakt. Beide mensen waren niet bekend in een hulpverleningstraject, aldus de politie.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-