Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Rondvaart door Veenkoloniën op Bevrijdingsdag

VEENDAM – Zaterdag 5 mei komt er een rondvaartboot naar Veendam, deze vaart in twee etappes. De eerste start om 11.00 uur in Midlaren en maakt een tussenstop in Annerveenschekanaal. De bus brengt u terug naar de opstapplaats. Om 13.00 uur vertrekt er een bus vanaf de Molenstreek in Veendam naar Annerveenschekanaal en daar stapt men om 13.45 uur aan boord van de rondvaartboot voor een tocht door de Drentse- en Groningse Veenkoloniën.


Rond 16.30 uur meren ze weer aan in de haven aan de Molenstreek in Veendam. Beide tochten kosten slechts 20 euro per persoon en is incl. de busreis. De helft van de opbrengst gaat naar het goede doel het KWF. Aan boord kunt u koffie/thee, een broodje of een drankje kopen. Reserveren kan via bartjemail@netvisit.nl

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.