Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Marian Abelen maakt winnende foto

Foto uit de winnende serie van Marian Abelen

BORGER – Fotoclub Borger-Odoorn timmert flink aan de weg. Maandag 9 april werd bekend dat twee leden in de prijzen zijn gevallen bij een seriewedstrijd, georganiseerd door de fotobond afdeling Drenthe-Vechtdal.

1e prijs

Marian Abelen uit Stadskanaal won de eerste prijs met haar serie ‘Bomen’ en Linda Bults uit Borger werd tweede met haar serie ‘Miniatuur’. Er werden in totaal 30 series ingezonden door diverse fotoclubleden van verenigingen uit Hoogeveen, Meppel, Assen, Coevorden, Gieten, Beilen, Gramsbergen, Hardenberg, Sleen, Ruinen en Borger. De jury werd gevormd door Janny Wierenga uit Groningen en Sake Elzinga uit Assen. De fotoseries van de leden van Fotoclub Borger-Odoorn zijn te bekijken in de fotoalbums op de website van deze club: www.fcbo.nl

Fotomanifestatie Drenthe-Vechtdal

Fotoclub Borger-Odoorn is dit jaar aangewezen om de jaarlijkse fotomanifestatie Drenthe-Vechtdal te organiseren. De voorbereidingen zijn inmiddels in volle gang. De manifestatie omvat een tentoonstelling met daaraan gekoppeld een wedstrijd. Er is een speciale website voor in het leven geroepen waarop in de loop van het jaar de benodigde informatie beschikbaar komt. De website is te bereiken op www.fmdv2018.fcbo.nl

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.