Direct naar de inhoud.

Refaja ontvangt kunstwerken Rodenburg

  • door:
  • op:

STADSKANAAL – In het nieuwe operatiecomplex van ziekenhuislocatie Refaja, onderdeel van Treant Zorggroep, zijn sinds kort twee schilderijen van kunstenares Natasha Rodenburg te bewonderen. Rodenburg, die al eerder exposeerde bij locaties van Treant Zorgroep, heeft de twee werken uit haar collectie geschonken aan locatie Refaja.

Journey of Courage gaat over de moed die je in je hebt. Je volgt je eigen pad en laat je hierbij niet tegenzitten door de buitenwereld. Je zorgt zelf voor de richting van je leven en gaat hierbij niet kijken naar de verwachtingen van de ander. Maar hier is wel moed nodig vanuit jezelf.
De Journey of Importance is een rustig schilderij en probeert het spirituele in je naar boven te halen. De spirituele kant van het leven wordt verbonden met de materiële kant van het leven. ‘Ik verbind door voor mezelf, mijn thuis en moeder aarde te zorgen.’ is het voorbeeld dat Natascha geeft bij dit schilderij.

Natascha Rodenburg benadert in haar werk holistisch de kunsten waarbij ondersteuning wordt gegeven aan het fysieke, mentale, emotionele en spirituele niveau van de mens en aan zijn leefomgeving.



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal