Direct naar de inhoud.

Koningsdag in Musselkanaal

  • door:
  • op:

MUSSELKANAAL – Stichting Oranjecomité Musselkanaal heeft op 27 april weer een leuk en gevarieerd programma in petto voor jong en oud. Met plezier presenteren we u hierbij het programmaoverzicht voor Koningsdag:

Oranjemarkt.

Vanaf 08.00 uur zal er een Oranjemarkt worden gehouden voor particulieren, kinderen en verenigingen. Ambulante handel is niet toegestaan dit ter beoordeling van het bestuur van de stichting Oranjecomite Musselkanaal.

Diverse attracties
Vanaf 11.00 uur is het Willem Diemerplein geopend met diverse attracties en kinderspelen. Zo staan er springkussens voor de allerkleinsten, is er een stormbaan waarop je kunt strijden met de concurrentie, kun je Jenga spelen en laten zien hoe sterk je bent door deel te nemen aan onze Highlandspelletjes.

De Catering op het Willem Diemerplein zal worden verzorgd door Cafe/Restaurant de Gelegenheid en  Jägershof Grillspecialitäten. Voor de wat grotere jeugd is er een springkussen van formaat en als klap op de vuurpijl kun je over het water lopen met de Aquaballen. Dit is aan de Marktkade.

De muzikale omlijsting komt van Muziekvereniging Amicitia.

(ingezonden)

Eén reactie op “Koningsdag in Musselkanaal”

  1. Leg mensen uit wat jullie onder ambulante handel verstaan want denk dat een aantal van deze niet weten wat ambulante handel is ondanks de wat algemene uitleg op GOOGLE e.d.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-