Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Symphonic Rock Night in Theater Geert Teis

Theater Geert Teis (F: J. Westerhof, RTV1)

STADSKANAAL – Op 20 april staat Symphonic Rock Night in Theater Geert Teis in Stadskanaal. In deze complete rockshow wordt er onder andere muziek gespeeld van Genesis, Pink Floyd en Camel. 12 geweldige muzikanten zullen het publiek op deze avond meenemen naar de gouden muziektijd van weleer. De band trekt een breed publiek.

Zanger/gitarist Roland van der Horst: ,,Veel vijftigers en zestigers, die net als wij deze muziek altijd als de allerbeste in hun leven hebben ervaren en dit spektakel graag vanuit de theaterstoel goed willen horen en zien. Maar we zagen in de optredens in maart ook aardig wat jongeren, die een deel van onze songs bij de beste 50 nummers van de Top 2000 terugvinden”. Het belooft een spetterende show te worden met adembenemende licht- en geluidseffecten.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.