Direct naar de inhoud.

Lentewandelingen bij Buitencentrum Boomkroonpad

  • door:
  • op:

.
DROUWEN – Het is je vast niet ontgaan: de dagen lengen en de zon krijgt meer kracht. De bomen zitten in knop, voorjaarsbloeiers steken hun kop op en vogels oefenen al volop hun lied. Het wordt lente! Tijd om naar buiten te gaan dus.

Ga lekker struinen door de Drentse bossen! De gids neemt je mee voor een leuke en gevarieerde wandeling. Je krijgt van alles te zien over de natuur in deze periode. Ook de sporen van dieren komen aan de orde, dus laat je verrassen en ontdek welke dieren er allemaal in het bos leven! De gids speelt in op het actuele weer en de actuele situatie van flora en fauna. Ook zijn er verschillende thema’s die behandeld worden. Op deze manier beleef je de natuur wel van heel dichtbij!

Luister samen naar vogels, ontdek sporen van dieren en ga samen met Staatsbosbeheer op ontdekking in de natuur bij Buitencentrum Boomkroonpad!

Informatie
De lentewandelingen vinden plaats op iedere zondag in april en mei. De wandelingen starten om 12.00 uur bij Buitencentrum Boomkroonpad en duren ongeveer 1,5 uur tot 2 uur. De kosten zijn € 5,00 voor volwassenen en € 2,50 voor kinderen t/m 12 jaar. Graag vooraf aanmelden: 0592-377305 of boomkroonpad@staatsbosbeheer.nl
Plaats: Buitencentrum Boomkroonpad, Steenhopenweg 4, 9533 PN in Drouwen.

Voor meer informatie en overige activiteiten kunt u kijken op www.staatsbosbeheer.nl/boomkroonpad

(Ingezonden)



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal