Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Vrijdagavond 1 juni grasvolleybaltoernooi in Pekela

OUDE PEKELA – Voor het vierde jaar op rij wordt vrijdagavond 1 juni weer het altijd gezellige Grasvolleybaltoernooi georganiseerd in Oude Pekela door Volop’69 en v.v. Noordster. Aanvang: 18.30 uur bij V.V Noordster. 

Alle volleyballers en niet-volleyballers vanaf 14 jaar kunnen meedoen aan dit 4×4-toernooi. Bovendien zijn er verschillende categorieën waardoor iedereen aan dit toernooi mee kan doen. De categorieën zijn: Dames Competitie; Dames Recreatief;  Mix (minimaal 2 vrouwen); Heren Competitie; Heren Recreatief.

Na afloop is er uiteraard muziek en een hapje in de kantine. Het belooft net zo leuk en vooral gezellig te worden als alle voorgaande jaren. Wil je ook meedoen met een team? Aanmelden kan door je teamnaam en je categorie te mailen naar activiteitenvolop69@outlook.com. Tot 1 juni!

Ingezonden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.