Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Zwembad ‘De Horsten’ opgepoetst

Zwembad zomerklaar maken

MUSSELKANAAL – Zaterdag 21 april werd er een grote schoonmaak gehouden in het Musselkanaalster zwembad ‘De Horsten’. Inwoners van Musselkanaal gingen vrijwillig het zwembad zomerklaar maken. Er werd hard gewerkt, maar er was ook genoeg tijd om met het mooie weer even de tuinslang op de harde werkers te richten.

AZC

Niet alleen inwoners uit het mooie dorp maar ook mensen vanuit twaalf verschillende nationaliteiten  (Musselkanaal heeft nog een AZC) hielpen mee om op deze mooie zomerse dag het zwembad klaar te maken voor de start van het nieuwe zwemseizoen.

Een reportage..

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

1 Reactie op “Zwembad ‘De Horsten’ opgepoetst

  1. Monique Stik

    Klasse dit initiatief van de inwoners van Musselkanaal. En waar een dorp als Musselkanaal groot in kan zijn. Saamhorigheid, wederzijds respect en alle nationaliteiten samen, die zich allemaal verbonden voelen met Musselkanaal.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.