Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Leerafdeling in de Heggerank

MUSSELKANAAL – Vorige week tekenden Zorggroep Meander en het Drenthe College in Emmen een samenwerkingsovereenkomst om te beginnen met een leerafdeling in de Heggerank. De eerste leerlingen starten in september 2018. Op de leerafdeling zal het merendeel van het personeel dan uit verzorgenden in opleiding bestaan. Het gaat in totaal om twaalf leerlingen die veertig weken stage lopen.

De wens voor een leerafdeling leeft al meerdere jaren in de Heggerank. Door het starten hiervan verwachten beide partijen een betere aansluiting vanuit het onderwijs op het praktijkveld en een verbetering van de onderlinge samenwerking. De leerlingen gaan veel leren, maar medewerkers van de Heggerank hopen ook hierdoo weer van hun te leren. In de stage van veertig weken hoopt de Heggerank de stagiaires bovendien te boeien voor het prachtige werk in de ouderenzorg.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.