Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Ramkraak met flinke schade bij Action Oude Pekela

Ramkraak Action Oude Pekela. F) Teunis Streunding

OUDE PEKELA – In de nacht van zaterdag op zondag 22 april, is er een ramkraak gepleegd bij de Action aan de Feiko Clockstraat in Oude Pekela. Een flinke ravage ontstond bij de toegangsdeur waar met een auto (vermoedelijk een grijs voertuig, mogelijk Hyundia) doorheen is gereden en korte tijd later er vandoor is gegaan. Of er wat is gestolen is nog niet bekend. De politie is bezig met sporenonderzoek.

Via BURGERNET heeft de politie een bericht uit laten gaan om uit te kijken naar de grijze auto, vermoedelijk een Hyundia. De auto moet schade hebben aan de voorzijde. U wordt gevraagd als u betreffende auto ziet om meteen 112 te bellen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.