Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Extra busvervoer rond Koningsdag

QBuzz (F: J. Westerhof, RTV1)

GRONINGEN – Speciaal voor de vele festiviteiten rond Koningsdag laten Qbuzz en Arriva zowel op donderdag als op vrijdag (26 en 27 april) extra bussen rijden.  Dit zowel overdag als in de nacht. Tijdens Koningsnacht zijn er zeventien buslijnen beschikbaar om mensen weer naar huis te brengen.

Streeklijnen

De Qliners van Groningen naar Stadskanaal en Emmen minimaal twee keer per uur. Ook veel streeklijnen rijden de hele nacht door, waaronder streeklijn 74/110 van Emmen via Valthermond en Stadskanaal naar Veendam.

Kingsland

De extra bussen worden ingezet ivm het Koninklijk bezoek aan de stad Groningen. Ook verwacht Groningen veel feestgangers door het grote dancefeest Kingsland.  Voor het laatste nieuws kun je kijken op de website van het OV-bureau

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.