Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Het Kanaalstreektoernooi gaat niet door

Foto: Pixabay

STADSKANAAL – De biljartclub De Spont heeft de organisatie van het Open Kanaalstreektoernooi afgeblazen. In de 2de week van mei zou het toernooi voor de 27ste keer worden gehouden.

De reden voor het cancelen is de te geringe deelname. Waar voorgaande jaren nog 130 biljarters zich aanmelden voor deelname, bleef deze keer de teller steken op 70. Daarvan was de helft lid van de eigen club. Met deze aanmeldingen kan er geen sprake zijn van een volwaardig Kanaalstreektoernooi. Aldus het bestuur van BC De Spont.

De oorzaak van de grote afname van belangstelling is het tijdstip. In voorgaande jaren werd het toernooi in januari gehouden, maar omdat de grote zaal van Welstad niet beschikbaar was, moest noodgedwongen worden uitgeweken naar de maand mei. Het resultaat is nu duidelijk, het voorjaar is niet geschikt voor een biljarttoernooi.

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.