Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

LiVeLoVeLiFe nieuw radioprogramma bij RTV1

Agnes Groen (rechts) en Ankie Schieving

RTV1 – In het nieuwe radioprogramma “LiVeLoVeLiFe” staat het maken van verbindingen tussen burgers, organisaties, verenigingen en je eigen praktijk centraal in spiritualiteit & passie. Presentatrice Agnes Groen gaat dit op elk éérste (soms laatste) maandagavond van de maand van 19:00 – 20:00 uur presenteren.

1e gast

Agnes: De essentie van mijn programma is om te luisteren naar iemand die echt gepassioneerd kan vertellen. Dat roept bij de luisteraars een gevoel van herkenning, interesse, nieuwe ideeën en nog veel meer op. De 1e gast op maandagavond 30 april is Ankie Schieving.

Het programma “LiVeLoVeLife” gaat vooral over Spiritualiteit, Passie, Helpen en Positiviteit.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.