Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Kunstenschool ZG houdt De Proeverij

Nieuwjaarsconcert

STADSKANAAL – Van 14 t/m 25 mei zet Kunstenschool ZG de deuren van al haar locaties open voor gratis proeflessen. Een breed publiek kan op deze manier kennismaken met het uitgebreide aanbod muziek, dans en theater.

Tijdens deze twee weken zijn kinderen en volwassenen welkom om lessen uit te proberen. Jonge kinderen kunnen vrij binnenlopen bij de groepslessen muziek (muziek voor kleuters 4+, ontdek muziek 6+, kinderkoor 6+) en dans (kinderdans 3+, ballet 4+, streetdance 6+). Ze mogen uiteraard ook direct meedoen aan de lessen. Zo kunnen ze echt ervaren of het iets voor hen is. Wil je een les jeugdtheater (7+) volgen, neem dan van tevoren even contact op met Kunstenschool ZG: info@kunstenschoolzg.nl of tel. 0599-631700.

Jongeren en volwassenen die wel eens hebben overwogen zangles te nemen of een instrument willen leren bespelen, of de draad weer willen oppakken kunnen zich aanmelden voor een vrijblijvende proefles instrumentaal of zang bij Kunstenschool ZG.

Op www.kunstenschoolzg.nl is uitgebreide informatie over alle lessen te vinden.

Geplaatst door

Redactie/verslaggeving streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.