Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Fietstocht voor senioren op woensdag 16 mei

(F: archief RTV1)

VEENDAM – Op woensdag 16 mei organiseert Team Sport van de Gemeente Veendam een fietstocht voor senioren. De start is om 13.30 uur vanaf de ingang van het Indoorcentrum, Jan Salwaplein 1 te Veendam. Er wordt een route gefietst van ongeveer 25 kilometer.

De fietstocht wordt georganiseerd om het gezellig samen bewegen voor senioren te stimuleren. Heb je geen fietsmaatje maar wil je toch graag mee, dat is geen enkel probleem. Er worden groepjes gevormd die met elkaar de route fietsen.

Halverwege de tocht is er een gezamenlijke pauze. Consumpties zijn voor eigen rekening.

Deelnemen?
Deelname aan de fietstocht bedraagt € 1,00. Aanmelden kan tot en met 13 mei 2018 door een e-mail te sturen naar petra.vandenbosch@dekompanjie.nl of telefonisch via 06 – 11 39 43 01.

Extra info
Het fietsen is op eigen risico. Fietsen in een groep(je) is altijd wat lastiger dan wanneer je alleen of met z’n tweeën fietst. Dat is voor de meesten mensen geen probleem maar als je wat onzekerder wordt op de fiets is meedoen met een groepsfietstocht niet aan te raden. Neem bij warm weer een flesje water mee.

Geplaatst door

Redactie/verslaggeving streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.