Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Lian Veenstra kandidaat wethouder SP Stadskanaal

Lian Veenstra – (F: YouTube)

STADSKANAAL/VEENDAM – De SP in Stadskanaal heeft Lian Veenstra (Veendam) bereid gevonden om de opengevallen plek van kandidaat wethouder in te vullen. Veenstra heeft de afgelopen week samen met afdelingsvoorzitter Evert Idema al deelgenomen aan de onderhandelingen.

Evert Idema: “Lian was al nauw betrokken bij de afdeling en ze is goed op hoogte van de lokale situatie. Daarnaast neemt ze een stuk ervaring mee en was het logisch dat zij mee ging naar de onderhandelingstafel. Die gesprekken verlopen op constructieve en plezierige manier, waarin de bijdragen van de SP serieus meegenomen worden. Dat geeft ons op dit moment voldoende vertrouwen om met de naam van onze kandidaat wethouder te komen.”

Lian Veenstra was van 2014 tot 1 januari 2018 SP wethouder in de voormalige gemeente Menterwolde en daarvoor jaren fractievoorzitter van de SP in Provinciale Staten van Groningen.

Geplaatst door

Vrijwilliger bij RTV1

5 Reacties op “Lian Veenstra kandidaat wethouder SP Stadskanaal

 1. Jan Breider

  Dit vind ik echt onvoorstelbaar. Deze mevrouw duikt overal op en komt haar beloften niet na.Het lijkt er op dat ze de SP Stadskanaal in haar zak heeft.Op de kandidatenlijst heeft ze ook veel invloed gehad en ze houdt niet van tegenspraak. Kortom een totaal verkeerde keus.

 2. persoonlijk zou ik inderdaad ook gaan voor een kandidaat uit de gemeente Stadskanaal. Wellicht in het begin wat onervaren maar wel meer bekend met het lokale reilen en zeilen. en die ervaring die groet snel denk ik.

  Vraag me dan ook af of het ‘toeval’ is geweest dat het bewuste Emailtje om Machteld de kans wethouder te laten zijn in rook liet opgaan, nu ineens zou opduiken.

 3. ik vind dit echt een verkeerde keuze en net wat jan zegt ze is overal en nergens.
  er zijn weer mensen voor haar moeten verdwijnen.
  voor mij is dit een verkeerde keus, een die je een mes in de rug steekt.

 4. cora van pelt

  Het kan geen toeval zijn
  Eerst ervaren leden onverkiesbaar zetten. Daarna onervaren leden boven aan de lijst en het terugtreden van Machteld
  Nu iemand uit een andere plaats kandidaat te laten zijn
  lian Veenstra
  Iemand die al eerder leden heeft laten vertrekken door beloofde bemiddeling niet uit te voeren
  Die gaat nu wethouder worden in Stadskanaal
  Totaal foute keuze naar mijn mening

 5. Inderdaad een totaal verkeerde keuze. Geen binding met Stadskanaal, wethouderschap was nou niet bepaald geslaagd te noemen. Eigenlijk te gek voor woorden dat ze ook inbreng had bij het samenstellen van de plaatselijke kieslijst van de Sp.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.