Direct naar de inhoud.

Talkshow ‘De Maand Bekeken’ op 4 mei

  • door:
  • op:

RTV1 – Presentator Martijn Folkers blikt met gasten terug op de maand april 2018. Vrijdagavond 4 mei is de talkshow volledig te zien bij de streekomroep van Veendam, Stadskanaal en Borger-Odoorn.

Twintig jaar geleden startte Thomas Kaldijk met zijn radioprogramma Blueprint bij de lokale omroep. In De Maand Bekeken blikt de voormalig Veendammer van het Jaar terug op deze bijzondere periode. Welke artiesten zijn hem bijgebleven?

Waar in Nederland de huizenprijzen stijgen, blijken de prijzen in Zuidoost-Groningen met 4,5% te zijn gedaald. Hoe kan dit? Martijn praat aan tafel met een Veendammer makelaar over de woningmarkt.

Veendammer Floris Blaauw is een van de 125 jongeren die met minister De Jonge en Kamerleden Raemakers (D66) en Westerveld (GroenLinks) in debat is gegaan. Met Martijn blikt Floris terug op dit bijzondere debat en zijn ervaring in Den Haag.

Televisie

De maand bekeken wordt vrijdagavond ( i.v.m. dodenherdenking) vanaf 21.00 uur uitgezonden via streekomroep RTV1. Je kunt kijken via de volgende televisie kabelkanalen: SKV 25, KPN 1458, Ziggo 42. Vanaf zaterdag 5 mei zal de show ook online staan bij RTVeen.nl



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal