Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Wethouder opent nieuw waterveld Daring

Nieuw waterveld MHC Daring

VEENDAM – Wethouder Henk-Jan Schmaal (Gemeentebelangen) van Veendam verricht op donderdag 10 mei de officiële opening van het nieuwe waterveld van hockeyclub Daring. Schmaal zal dit om 15.30 uur doen in bijzijn van voorzitter Wim de Vries van de Veendammer hockeyclub.

De officiële opening vindt plaats tijdens de traditionele familiedag, die Daring elk jaar houdt op Hemelvaartsdag. Tijdens dit evenement geven oud-Olympisch hockeykampioen Peter Windt (tevens coach Heren 1) en voormalig Daring-lid Marc Materek (trainer-coach van GHHC Dames 1 en assistent-bondscoach van Oranje Meisjes A) een clinic aan de jeugdhockeyers. De warming-up van de clinic wordt gegeven door Paulo Boer.

Optreden Michelle Veldhuis

Aansluitend wordt er een familie- en vriendentoernooi gehouden, een wedstrijd tussen Heren 1 en Oud Heren 1 en rond 17.30 uur volgt een optreden van Michelle Veldhuis; bekend van The Voice Kids 2017.

Tijdens de familiedag staat er ook een snelheidsmeter van Volvo Bouwsema gereed die meet hoe hard je met een hockeybal kunt slaan, alsmede een Rabobank hockeydartbord, een SKV springkussen en een bioscoop voor de kleinsten in het clubhuis. Daarnaast zal voor MHC Daring ook het 350ste ingeschreven lid in het zonnetje gezet worden.

De dag wordt afgesloten met een gezamenlijke barbecue.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.