Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Glitter & Glamour kinderdisco in Dukdalf 2.0

.

VEENDAM – Vrijdag 18 mei 2018 organiseert de wijkvereniging Sorghvliet een Glitter & Glamour party voor alle kinderen van Veendam en omstreken. De disco is voor kinderen vanaf 7 jaar in Dukdalf 2.0.

De dresscode is Glitter en Glamour. Daarnaast zullen de kinderen als VIPS worden ontvangen. De zaal zal feestelijk worden aangekleed. De populaire streetdance-groep Divergent DC van Quantum Fit zal ook optreden tijdens de Glitter & Glamour party. Zij hebben speciaal voor deze avond iets moois ingestudeerd.

De deuren gaan open om 19:00 uur en de disco zal duren tot 21:30 uur. Tijdens de kinderdisco lopen er rond de twintig vrijwilligers rond om alles in goede banen te leiden. Net als altijd wordt het weer super gezellig. Op onze facebookpagina zult u de foto’s van de Glitter & Glamour party terug kunnen vinden.

Geplaatst door

Redactie/verslaggeving streekomroep RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.