Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Bloemenmarkt Veendam vol gezelligheid

VEENDAM – Zaterdag 5 mei was het de eerste zaterdag in mei en dat betekende traditioneel de Bloemen- en Tuinmarkt in het centrum. Een groot en gevarieerd aanbod van de grootste kwekers uit het gehele land waren aanwezig op diverse locaties.

Ruim 1000 m2 met perkplantjes, struiken, bloemen, gereedschappen, bloembollen, vetplanten en vele andere tuinartikelen was er te bewonderen. In verband met Bevrijdingsdag liep er een dweilorkest als aanvulling op de bloemenmarkt. Veel bezoekers én het mooie weer maakte de markt tot een geslaagd evenement.

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.