Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Laatste Blueprint sessie van het seizoen

RTV1 – De laatste live-aflevering van het seizoen van het roots radioprogramma ‘Blueprint’ vindt plaats op donderdag 17 mei van 19.30 – 21.30 uur vanuit Grand Café Java. Uit Austin Texas ontvangt presentator Thomas Kaldijk ‘Rachel Reese & Jesse Lafave’. Zangeres ‘Demi Knight’ uit Utrecht is de andere gast.

Zoals altijd is publiek welkom en is de toegang gratis. Via de radiozender en de stream op www.rtveen.nl  is het rootsprogramma elke zondag te beluisteren en verder de hele week herhaling op rootsparadise.nl/blueprint en rtveen.nl/programmering/blueprint/

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.