Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Prachtig vaarweekend voor Team Lovely

VEENDAM – Team Lovely kan tevreden terugkijken op het door hun georganiseerde rondvaartweekend. Zaterdag en zondagmorgen vertrok er een unieke rondvaartboot vanuit Veendam. Op zondag 6 mei waren er twee reisleiders bij om te vertelden over de geschiedenis van Veendam en van Aa en Hunze. Tijdens de boottocht werd er ter hoogte van Midden Verlaat aan het organiseerde ‘team Lovely’ door Gemeente Belangen Veendam een cheque van € 350 euro overhandigd. Daarmee kan Team Lovely ruim € 4000 euro overmaken naar het KWF Kankerbestrijding, aldus Wouter Broek namens de organisatie.

Muzikaal intermezzo

Onderweg op de route stonden diverse muzikale verassingen zoals Bas Korthuis, Michelle Veldhuis en Krzyszstof Groen en werd er o.a. bij Huize Bareveld waar Margret Maas en Rieks Folkerts voor een muzikaal intermezzo zorgden. Als laatste stop bij de Borgerswoldhoeve deden de deelnemers zich tegoed aan een buffet, terwijl Alex Staal en Laurens Schreuder hun muzikaal ondersteuning gaven.

Tevreden

Daarna werden de deelnemers met de Eerste Wildervankster Paardentram teruggebracht naar hun opstapplaats de haven aan de Molenstreek in Veendam. Medeorganisator Bart Kloosterhuis die er druk mee was blikte tevreden terug “Wat was het een geweldig weekend” –

Zie alle foto’s op het facebookaccount van fotograaf Peter Panneman

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.