Direct naar de inhoud.

Atelier concert met Henriëtte van Dijk

  • door:
  • op:
Henriette van Dijk met concert in Onstwedde

ONSTWEDDE – Henriëtte van Dijk Speelt zondagmiddag 20 mei in het schildersatelier van Geert Schreuder aan de Esweg te Onstwedde. Ze brengt het programma ‘Different Worlds’. Een programma van bijzondere liedjes in het Engels, Nederlands en Zuid-Afrikaans, soms melancholisch, soms vrolijk, altijd uit het leven gegrepen met persoonlijke boodschappen. Het programma neemt je mee in bijzondere sferen en klanken.

Lachen en huilen

Henriëtte van Dijk: “Zolang als ik me kan herinneren zing ik. Er zijn jaren geweest dat ik meer zong dan sprak. Het is voor mij als ademen, lachen en huilen. Ik zong altijd,op straat in de tunnels of op de fiets. Mooie klanken en melodieën betoveren mij. Men zegt dat mijn muziek warm, melodieus en expressief is. Mijn teksten gaan o.a over de liefde, vrijheid en respect.”

Bezetting

Henriëtte van Dijk ( zang, gitaar, piano) Martin Caron, Alex de Bruin en Joyce Onderstal. Het concert begint zondag 20 mei om 15.00 uur in schildersatelier Geert Schreuder aan de Esweg 9 in Onstwedde. Entree is 12 euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-