Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

De Teddyberenexpress rijdt weer

De `Teddyberenexpress` bij museumspoorlijn Star (F: Lars Blaauw)

STADSKANAAL – Op Tweede Pinksterdag, 21 mei, staat bij Museumspoorlijn STAR weer helemaal in het teken van onze jonge bezoekers. Met een teddybeer kunnen ze op deze dag gratis met de trein van de STAR mee.

Niet alleen een ritje met de trein, maar er lopen ook twee levensgrote Teddyberen rond en die gaan ook met de trein mee. Met alle kleine teddyberen van de kinderen is het uiteraard in de trein erg gezellig.

Berendokter en speelparadijs
Is je Teddybeer ziek? Geen probleem. De Teddyberendokter kijkt naar je beer en maakt ‘m weer beter. En in de rijtuigenloods bij station Stadskanaal is een speelparadijs ingericht. Zo is onder andere een springkussen en een knutseltafel.

Dienstregeling
De Teddyberenexpress rijdt op deze dag tussen Stadskanaal en Veendam. Om 10.45, 13.30 en 16.00 uur vertrekt de trein uit Stadskanaal naar Veendam. Vanaf Veendam is een retourtje mogelijk om 12.00 en 14.45 uur.

Prijzen
Kinderen t/m 11 jaar reizen gratis als ze een teddybeer bij zich hebben. Maximaal 3 kinderen per begeleidende volwassene. Een retourkaartje voor 12 jaar en ouder is €11.

Meer informatie
Meer informatie, zoals de complete dienstregeling, is te vinden op website: www.stadskanaalrail.nl.

Geplaatst door

Redactie/verslaggeving streekomroep RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.