Direct naar de inhoud.

Leer & Doe markt nu Leer & Doe Festival

  • door:
  • op:
(F: RTV1)

STADSKANAAL – Op zaterdag 1 september wordt in het centrum van Stadskanaal het Leer en Doe Festival gehouden. Dit komt in de plaats van de jaarlijkse Leer en Doe markt.

Het festival is de start van het activiteitenseizoen voor verenigingen en maatschappelijke organisaties. Zij presenteren deze dag hun activiteiten voor het nieuwe seizoen. Met als doel het werven van nieuwe leden, deelnemers of vrijwilligers. De presentaties zijn niet alleen vanuit een kraam, maar doorlopend ook op en rond het plein. Vaak kan de bezoeker er actief aan mee doen. Dit alles wordt afgewisseld door optredens van regionale artiesten. Daarmee wordt er kleur gegeven aan de nieuwe opzet van het festival.

Organisaties en verenigingen die willen deelnemen aan het Leer en Doe Festival kunnen zich vanaf nu aanmelden bij het Vrijwilligers Informatie Punt (VIP!) van Welstad. Het digitale aanmeldingsformulier is te vinden op www.vipstadskanaal.nl. Eventueel kan een aanmeldingsformulier worden toegestuurd (VIP! Stadskanaal tel. 655001).



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal