Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Veendammer in de prijzen bij International Design Awards

VEENDAM – Henk de Graaf uit Veendam heeft met zijn grafisch ontwerpbureau IDEA 2 een award (Honorable Mention) gewonnen bij de International Design Awards voor het ontwerp van hun nieuwe bedrijfslogo. “We wilden een logo creëren wat precies verteld wat we doen, namelijk ideeën ontwikkelen vanuit een strategische marktgerichte benadering, om van daaruit tot visueel sterke merken te komen. Van idéé tot identiteit dus. Onze slogan ‘From Idea 2 ID’ is daarom verwerkt in het logo, waarbij onze bedrijfsnaam IDEA 2 oplicht en de tekens ID 2 in een zwaardere gradatie laat zien”, aldus Henk de Graaf en Erwin Zinger, het designteam van IDEA 2.

In de 11e editie van de competitie ontving de International Design Awards (IDA) meer dan 3.100 ontwerpen die werden ingediend door bedrijven en ontwerpers uit 95 landen. Geavanceerde ontwerpen en innovatieve producten uit de hele wereld wedijverden om de prijzen in deze prestigieuze competitie, die in de afgelopen jaren is uitgegroeid tot één van de toonaangevende designprijzen in Amerika.
Inzendingen werden ingediend in 5 ontwerpcategorieën: architectuur, interieurontwerp, grafisch ontwerp, productontwerp en modeontwerp.

De internationale Jury beoordeelde de inzendingen niet alleen op basis van de hoogste designstandaard en trends, maar heeft ook gekeken naar visionaire ontwerpers die een creatieve sprong wagen om het pad te effenen voor de toekomst. Het is de 29ste onderscheiding voor het Groninger/Veendammer ontwerpbureau.

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.